Wilt u Alex boeken? Dat kan bij ons artiestenbureau! Alle informatie over het huren van Alex kunt u vinden op deze website. Heeft u nog vragen over het inhuren van Alex dan mag u ons altijd mailen op info@dutchevent.nl.

 

 

Een Bossie Rooie Rozen’. Dat is toch wel de hit waar de zangcarrière van Alex echt mee begonnen is. De release van deze single was in november 1999 en in 2000 was het de meest gedraaide single in cafe’s en zalen, waardoor het uiteindelijk een nummer 1 hit werd. Deze hit heeft de sympathieke zanger veel naamsbekendheid bezorgd. Na deze nummer 1 hit heeft Alex met andere hits zoals o.a. ‘Meissie Meissie’, ‘De Liefde’, ‘Dagdroom’, ‘Een Festival van Liefde’ “Jij en Ik’ en ‘Nooit Meer Naar Huis’ zijn naam gevestigd op het gebied van de Nederlandstalige muziek.

 

Naast zijn eigen hits zingt Alex tijdens zijn optredens ook veel bekende covers, zowel Nederlands- als Engelstalig. In oktober dit jaar geen cover maar gewoon een nieuwe plaat, eentje met een knipoog richting het ‘bossie’, daar waar het dus ooit mee begon voor Alex. ‘’Het begon ooit met een Bossie Rooie Rozen’’ aldus de titel van deze stamper van een feestplaat. Nu, bijna 15 jaar na zijn nummer 1 hit, is Alex nog steeds een van de meest geboekte (allround) feestartiesten van Nederland. Alex deed diverse tv optredens bij o.a. Tros Muziekfeesten, RTL lijn 4, SBS6 Shownieuws, RTL Boulevard, De Aftrap, Darts in Utrecht, Postcodeloterij, Staatsloterijshow on Tour etc. Onlangs was Alex nog te zien bij het Tros Muziekfeest en bij Business class.

 

Naast optredens in Nederland, is Alex ook een graag geziene gast op feesten in diverse wintersport gebieden in de winter en in diverse Nederlandse discotheken in o.a. Spanje, Frankrijk en Portugal in de zomer. Sinds een aantal jaren is hij exclusief te boeken bij Dutch event. Alex stond tevens op veel bedrijfsevenementen waaronder Aegon, Telfort, Gaastra, McGregor, Topparken, Van Mossel Group en Bribus Keukens.

 

Kortom, er is in Nederland geen evenement waar Alex niet op de bühne heeft gestaan. Of het nou gaat om een uitverkocht voetbal stadion, grote Nederlandse festijnen, bedrijfsfeesten of een bruiloft, Alex weet er altijd een grandioos feest van te maken. De grote successen tijdens zijn optredens behaalt hij door zijn veelzijdige optredens, zijn meegaande feestmuziek en zijn enthousiasme. Hierdoor weet hij het publiek keer op keer voor zich te winnen en mee te slepen in de geweldig feestmuziek.Een optreden van Alex, dat is waar je als publiek recht op hebt!

Muziek

Video

Alex boeken