Wilt u Django Wagner boeken? Dat kan bij ons artiestenbureau! Alle informatie over het huren van Django Wagner kunt u vinden op deze website. Heeft u nog vragen over het inhuren van Django Wagner dan mag u ons altijd mailen op info@dutchevent.nl.

 

Django is in 2009 zijn carrière gestart met de single ‘Kali’ die meteen wekenlang in diverse hitlijsten stond. Deze single is gemaakt in samenwerking met het Rosenberg Trio en de single refereert aan zijn zigeunerroots. Het gelijknamige debuutalbum van Django valt ook niet uit smaak, hiermee behaalde hij de Gouden Status!

 

Ook nu, 8 jaar later, wordt ‘Kali’ nog gezien als echte feestklassieker! Naast ‘Kali’ heeft Django verschillende hits gehad zoals de nummers ‘Mooie Blauwe Ogen’, ‘In Ons Café’ wat in samenwerking met Frans Duijts is gemaakt en ‘Wij met z’n twee’ een duet met Danny de Munk. Ook heeft Django meerdere Awards en prijzen mogen ontvangen met zijn albums. Anno 2017 is Django Wagner een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op ongekende populairiteit. Django kan de sfeer aanvoelen en kan van elk optreden een feestje maken, zijn warme mooie zangstem neemt iedereen mee. Wilt u Django Wagner boeken voor uw evenement, neem dan contact op met ons!

 

Django Wagner is opgegroeid in een muzikale zigeunerfamilie zijn interesse in muziek is hem dus al vroeg meegegeven. Django draagt zijn herkomst met trots en verkeert in goed gezelschap door menig artiesten die ook tot de Sinti cultuur behoren, zoals het Rosenberg Trio, Tata Mirando en Django Reinhardt.

 

In 2009 is Django zijn carrière gestart met nummer ‘Kali’ wat meteen op de hitlijsten verscheen, ook het album ‘Kali’ werd ontzettend goed ontvangen.In 2011 kwam Django met een nieuw album, ‘Mijn Gevoel’, dit album werd bekroond met de Gouden Award en hij ontving de BUMA NL Award in de categorie ‘Beste Album’. Een jaar later brengt Django het album ‘Als De Nacht…’ uit, naar aanleiding van dit album ontvangt Django Wagner in 2012 de Zilveren Harp.

 

Het album ‘Als De Nacht’ trekt ook in Macedonië aandacht, daar hebben ze een complete special opgenomen genaamd ‘Als De Nacht… In Macedonië’. In 2013 heeft Django de Gulden Vedel mogen ontvangen en de BUMA NL Award in de categorie ‘Beste Zanger’. Op 23 mei 2014 verschijnt het derde album van Django genaamd ‘Samen…’ en na dit album heeft Django nog twee albums uitgebracht ‘Mijn Muziek, Mijn Passie’ en ‘Emoties’ die beide bij het publiek weer erg goed zijn gevallen. Django is uitgeroepen tot populairste artiest van Nederland en heeft ook de ‘Party Award’ in ontvangst mogen nemen.

Muziek

Video

Django wagner boeken