Wilt u Addie Timmermans boeken? Dat kan bij ons artiestenbureau! Alle informatie over het huren van Addie Timmermans kunt u vinden op deze website. Heeft u nog vragen over het inhuren van Addie Timmermans dan mag u ons altijd mailen op info@dutchevent.nl.

 

 

Addie Timmermans die in 1981 is geboren in Den Bosch, is al lang geen onbekende meer in de muziekwereld. Al ruim 15 jaar is de zanger actief op het hoogste niveau! Met successen als ‘Ik Kom Terug’ (videoclip ruim 680.000 keer bekeken op Youtube), ‘Rocky’ én zijn duet ‘Zonder Jou’ met Justine Pelmelay, is zijn herkenbare (ietwat hese) stemgeluid en sound na een periode van afwezigheid weer helemaal terug!

 

Met trots presenteert Addie Timmermans zijn single “Leef en voel je vrij”. Mario Veltman tekent voor de tekst en muziek van de nieuwe single en videoclip en heeft deze ook geproduceerd. Opzwepend, muzikaal verrassend en toch de échte herkenbare Addie Timmermans stijl komen perfect tot hun rechtop deze onlangs uitgekomen single. Met een nieuw team aan zijn zijde, de releases van nieuwe singles in 2015 én het volle enthousiasme van de jonge zanger gaat Nederland opnieuw veroverd worden!

Muziek

Video

Persfoto

Persfoto Addie Timmermans
Persfoto Addie Timmermans

Addie timmermans boeken