Wilt u de Broers van de Hoeck boeken? Dat kan bij ons artiestenbureau! Alle informatie over het huren van de Broers van de Hoeck kunt u vinden op deze website. Heeft u nog vragen over het inhuren van de Broers van de Hoeck dan mag u ons altijd mailen op info@dutchevent.nl.

 

 

Deze boys staan al meer dan 15 jaar achter de knoppen. Met meerdere awards op zak hebben Nederlands beste allround dj’s de krachten gebundeld. Als er 2 dj’s in Nederland zijn die het feestje snappen zijn het De Broers van de Hoeck wel. Dus wat doen ze?: plaatjes draaien en de zaak op zijn kop zetten. Hoe ze dat doen? Zeggen we niet, dan weten jullie het ook. Nou vooruit.: “We houden van muziek met een “H” Hitjes, Hakken, House, Hiphop, Hamburgers (dat klinkt als muziek in de oren) Kortom gewoon knallen. hand in hand met Dutchdrop gaan ze de horeca veroveren If it ain’t dutch, It ain’t much!! Oftewel 90 minuten vol gas!

 

Deze boykes staan al meer dan 15 jaar achter de knoppen. Met meerdere awards op zak hebben Nederlands beste allround dj’s de krachten gebundeld. Als er 2 dj’s in Nederland zijn die het feestje snappen zijn het De Broers Van De Hoeck wel. Dus wat doen ze? Plaatjes draaien en een feestje bouwen Hoe doen ze dat dan? Zeggen we niet, dan weten jullie het ook nou vooruit. We houden van muziek met een “H” Hitjes, Hakken, House, Hiphop, Hoempapa, Hamburgers (dat klinkt als muziek in de oren) kortom feest! In de breedste zin des woord!

Muziek

Video

Broers van de hoeck boeken