Wilt u DJ Calvin Rigter boeken? Dat kan bij ons artiestenbureau! Alle informatie over het huren van DJ Calvin Rigter kunt u vinden op deze website. Heeft u nog vragen over het inhuren van DJ Calvin Rigter dan mag u ons altijd mailen op info@dutchevent.nl.

 

 

Het aankomend talent van de allround DJ scene. Pas 19 jaar maar inmiddels al menig bedrijfsfeest, bruiloft, horecazaak, festival op zijn naam staan. Met zijn passie en gedrevenheid scoort hij bij ieder event. Dames en heren wij presenteren u met trots Calvin Rigter. Calvin is sinds heden te boeken bij Dutch Event. Schroom niet en neem contact met ons op.

 

Deze jongeman begon op 15 jarige leeftijd reeds met draaien. Nu op zijn 19e heeft hij al vele locaties qua bedrijfsevents, festivals, discotheken, en horecazaken op zijn naam staan. Iedereen waar hij gestaan heeft is enthousiast over deze rustige voorkomende DJ maar als hij achter de knoppen staat brand hij loss. Zijn muziekervaring en expertise is na 3 jaar up to date en knap wat hij allemaal weet over de muziek van 70- till now op zijn 19e. Inmiddels gestopt met school om zijn droom na te jagen als zijnde DJ. Wij zijn dan ook trots dat Calvin gekozen heeft voor Dutch Event en samen hebben wij de handen ineen geslagen om zijn carriere op een hoger plan te tillen. Boek DJ Calvin Rigter en u heeft zeker geen spijt.

Muziek

Video

Persfoto

Persfoto DJ Calvin Rigter
Persfoto DJ Calvin Rigter

dj calvin rigter boeken