Wilt u DJ Michelski boeken? Dat kan bij ons artiestenbureau! Alle informatie over het huren van DJ Michelski kunt u vinden op deze website. Heeft u nog vragen over het inhuren van DJ Michelski dan mag u ons altijd mailen op info@dutchevent.nl.

 

 

DJ Michelski is al meer dan 15 jaar een begrip in Nederland en ver daarbuiten. Deze allround Party-dj van het eerste uur is nog steeds niet te stoppen. Nog steeds grensverleggend, nog steeds trendsettend. Met zijn jarenlange ervaring en niet te onderschatten dj-skills maakt hij van elk feest een happening waar iedereen nog jarenlang over na zal praten.

 

Begonnen als klassieke après-ski dj, maar geëvolueerd tot een feestkanon om rekening mee te houden. De enige juiste manier om dit feestbeest te omschrijven is FEEST 2.0 Hij laat het publiek springen, zingen en uit hun dak gaan op de hits van nu, toen en de toekomst. Als producer begonnen als maker en bedenker van verschillende après-ski nummers, mixer en samensteller van 19 delen van de succesvolle après-skihut compilatie cd’s (meer dan 1.000.000 exemplaren verkocht) en vanaf dag 1 betrokken bij het succesvolle feestconcept 52wekenfeest. Tegenwoordig vooral bezig met het produceren van zijn eigen nummers en bootlegs en het remixen van tracks. Ervaring als dj genoeg we noemen Cooldowncafé Amsterdam, Surprisebar Amsterdam, Après-skihut Rotterdam, Waterskihut Hoek van Holland, Hollywood Music Hall Rotterdam, Zwarte Cross festival Lichtenvoorde, resident dj Go Après Ski, Dutch Valley festival etc. etc. Overal waar Dj Michelski komt is het feest en gaat het dak eraf! Dubstep, House, Moombahton en dan via wat discoknallers, Rock en André Hazes terug naar Hardstyle, Happy Hardcore, Electro en Carnavalsmuziek. Het KAN gewoon en je kan er alleen over meepraten als je het zelf ervaren hebt!

 

Sinds 2012 maakt Dj Michelski deel uit van het succesvolle feestconcept 52wekenfeest en is hij elke week te vinden op de beste feestlocaties van Nederland.De draaistijl van Dj Michelski is breed, vlot en opzwepend, dat wil zeggen van Nederlandstalig tot de nieuwste Dance-tracks soepel en strak gemixt. Ook weet hij met zijn stem iedere keer het publiek te bespelen waardoor het dak er keer op keer af gaat.

Muziek

Video

dj michelski boeken