Wilt u Dj Patjoo boeken? Dat kan bij ons artiestenbureau! Alle informatie over het huren van Dj Patjoo kunt u vinden op deze website. Heeft u nog vragen over het inhuren van Dj Patjoo dan mag u ons altijd mailen op info@dutchevent.nl.

 

 

Dj Patjoo heeft in deze jaren zijn eigen stijl weten te creëren om de boodschap over te brengen naar de mensen: Stijlvol feesten. Dit doet hij in een leuke mix van zomerse platen, afwisselend met de top 40 van vroeger tot en met heden.

 

Met de microfoon betrekt hij het publiek en zijn collega’s bij de avond waardoor het feestgehalte steeds hoger word gebracht. Vanaf 2004 heeft hij zijn kunsten kunnen vertonen in binnen- en buitenland, waaronder Feestcafé Shooters op Mallorca, de Cin Cin en de Country Club in Gerlos , en de Karat bar Westendorf Oostenrijk. Ook heeft hij op een aantal festivals gestaan, waaronder Holland Spektakel 2010 in Central Studios te Utrecht, Go Apres Ski 2011 en 2012 in Ahoy Rotterdam, de Zwarte cross 2011 te Lichtenvoorde , en al sinds 2007 Huisdj op het Podium Festival te IJsselstein. Dj Patjoo kan je steeds vaker op verschillende locaties door het land zien.

 

Sinds de zomer van 2010 draaide Dj Patjoo als één van de residents in de Apres skihut te Rotterdam. Maar vanaf begin oktober 2013 is Dj Patjoo begonnen aan een nieuw hoofdstuk, door als één van de resident Dj’s van Het Cooldown cafe te Amsterdam te gaan werken. Eind 2007 werd zijn eerste Single uitgebracht “The Riddle” die in de hitlijsten heeft gestaan, en op meerdere radio stations is gedraaid, waaronder op Radio 538, waar de single werd gemaakt met 78% in Maak’t of Kraak ‘t!

Muziek

Video

DJ patjoo boeken