Wilt u Django Wagner boeken? Dat kan bij ons artiestenbureau! Alle informatie over het huren van Django Wagner kunt u vinden op deze website. Heeft u nog vragen over het inhuren van Django Wagner dan mag u ons altijd mailen op info@dutchevent.nl.

 

Django Wagner, iedereen kent hem wel van het nummer ‘Kali’ wat in 2009 verscheen en een regelrechte hit werd. Het nummer refereert aan de zigeunerroots van Django en is gemaakt in samenwerking met het Rosenberg Trio. Met zijn album ‘Kali’, wat hij even later uitbrengt heeft Django de Gouden Status weten te behalen en zijn officiële debuut gemaakt als volkszanger. Al met al een goede start voor deze authentieke zanger.

 

Na zijn bekende hit ‘Kali’, welke nog steeds volop gedraaid wordt in alle feestcafe’s, heeft Django nog meerdere nummers uitgebracht. Waaronder ‘Mooie Blauwe Ogen’, ‘In Ons Café’ in samenwerking met Frans Duijts en ‘Wij met z’n twee’ in samenwerking met Danny de Munk, ook deze nummers werden regelrecht hitjes.

 

Django heeft ondertussen meerdere albums op zijn naam staan, en daarbij ook meerdere hits. Hij heeft vele awards en prijzen in ontvangst mogen nemen met zijn albums en ook heeft hij een award mogen ontvangen voor Beste Zanger.

 

Anno 2018 is Django Wagner nog steeds een graag geziene gast op het podium, hij is een veelgevraagd artiest die een ongekende populariteit tegemoet gaat. Django kan de sfeer goed aanvoelen en kan van elk optreden een feestje maken, zijn warme mooie zangstem laat iedereen genieten. Wilt u Django boeken voor uw evenement, neem dan contact met ons op!

Muziek

Video

Django wagner boeken