Wilt u Helemaal Hollands boeken? Dat kan bij ons artiestenbureau! Alle informatie over het huren van Helemaal Hollands kunt u vinden op deze website. Heeft u nog vragen over het inhuren van Helemaal Hollands dan mag u ons altijd mailen op info@dutchevent.nl.

 

 

Na hun eerste optreden in 1999 in de “Soundmixshow” besloten de solozangers Carlo en Leo als het duo Move-it verder te gaan. Het eerste succes werd in 2002 geboekt met de megahit “I Save The Day” hierna speelden zij alle grote zalen en discotheken van Nederland plat. Vele singles volgden, maar uiteindelijk besloten Carlo en Leo in 2005 terug te gaan naar waar ze ooit solo mee begonnen: het Nederlandse lied! Zonder enige verwachting lanceerden zij de single “Ik Zag De Lente In Je Ogen” en deze kwam meteen in alle hitlijsten binnen. Ook de singles die daarop volgden, kwamen in de hitlijsten binnen en staan op vele verzamelalbums.

 

Ondertussen werkten Carlo en Leo hard aan de podiumact “Helemaal Hollands”. Een wervelend optreden met één groot feest van herkenning. Stampende medleys met de hits van vroeger en nu, waardoor in hun optredens wel meer dan 60 verschillende hits voorbij komen.

 

Naar aanleiding van het landelijk succes besloot Berk Music in juli 2006 een album en DVD uit te brengen. Nieuw geschreven liedjes en bewerkte klassiekers staan op het album. De DVD van dit album is een reis langs de mooiste en vergeten plekjes van Nederland geworden en laat ook de humoristische kant van Carlo en Leo zien. Op verzoek van vele fans en dj’s is hun podiumoptreden begin 2007 op cd en dvd gezet! Al hun succesvolle medleys zijn live gefilmd tijdens de piratenfeesten.

 

In april 2008 kwam hun tweede album “Tikkie Liefde” uit waarop hun hits “Een Ster Vernoemd Naar Jou” en de “Arme Muzikant” staan De Ober. Het jaar 2010 begint voor het duo goed, omdat ze met “De ober” hun allereerste top 10 hit scoren. De single is geschreven door Jan Smit, Simon Keizer (Nick & Simon) en Kees Tol. In september 2010 is hun derde album verschenen. Omdat ie zo mooi is. In het jaar 2011 hebben ze het album ‘Omdat ie zo mooi is’ uitgebracht. Daarop stond natuurlijk de single ‘Omdat ie zo mooi is’ en ‘Waar is dat feestje?’. Hallelujah en Delilah. In 2012 hebben de heren twee nieuwe singles uitgebracht genaamd Hallelujah en Delilah! Ik wil de hele avond zingen. Eind februari 2013 was het tijd voor een nieuwe single! ‘Ik wil de hele avond zingen’ is de vrolijke nieuwe single van het Hollandse feest duo. Het nummer is een bewerking van Tony Christie’s superhit ‘Amarillo’. Inmiddels zijn Carlo en Leo een veel geboekte act die probeert heel Nederland te laten genieten van hun Helemaal Hollands Meezingfeest.

Muziek

Video

Helemaal Hollands boeken