Wilt u Henk Dissel boeken? Dat kan bij ons artiestenbureau! Alle informatie over het huren van Henk Dissel kunt u vinden op deze website. Heeft u nog vragen over het inhuren van Henk Dissel dan mag u ons altijd mailen op info@dutchevent.nl.

 

Henk Dissel, tegenwoordig kent bijna heel Nederland zijn naam wel. In de afgelopen jaren is Henk Dissel alleen maar gegroeid en is daarmee een van de meest succesvolle entertainers.

 

Van kinds af aan is Henk bezig geweest met muziek maar het begon pas echt in 2008 toen hij door een finale plek in een talentenjacht de aandacht kreeg van de Tros Sterren.nl Academy. Deze aandacht leidde tot een platencontract en een debuutsingle ’10 seconden later’. Even later (2012) volgden de singles ‘Lange Nacht’ en ‘Een Bom’ en hiermee is Henk definitief doorgebroken.

 

Na die doorbraak gaat de wereld voor Henk open, hij krijgt in datzelfde jaar een uitnodiging van de Toppers om in een uitverkochte Amsterdam Arena een lied te zingen tijdens Toppers in Concert. Door deze kans hebben ruim 50.000 Nederlanders Henk Dissel gehoord en onthouden.

De singles die volgen na 2012 worden allemaal goed ontvangen en Henk klimt zo steeds hoger op de ladder. In 2014 mag hij vervolgens de BUMA-NL Award in ontvangst nemen voor ‘Grootste Talent’.

 

In 2016 komt het eerste album van Henk Dissel uit, ‘Stap voor Stap’, dit album presenteert hij tijdens zijn eerste eigen concert in Bunnik. Het album loopt goed en om te vieren dat hij al 10 jaar bezig is met zijn zangcarrière geeft hij in 2017 een concert in de AFAS LIVE, uitverkocht.

 

Op 14 augustus 2017 mocht Henk Dissel de Gouden Plaat ontvangen voor zijn single ‘Een Bom’, de clip heeft op dit moment meer dan 6 miljoen vieuws op youtube.

 

Na al deze successen scoort Henk samen met zijn boezemvriend Tim Douwsma ook nog dè zomerhit in 2017 genaamd ‘Het Gevoel’.

 

Begin 2018 kwam Henk Dissel met iets nieuws, een liedje met een heel andere sound dan wat we van hem gewend zijn genaamd ‘Het Cafeetje’. Maar ook dit nummer werd weer super ontvangen, een echte kroeghit. En laat dat nou net iets zijn wat Henk nog altijd op zijn bucketlist had staan.

 

Kort gezegd, om Henk Dissel kun je niet meer heen. In Januari 2019 staat er weer een concert op het programma, dit keer in de Brabanthallen. En daarna zijn we ook nog lang niet van hem af!

 

Muziek

Video

Henk Dissel boeken