Wilt u John West boeken? Dat kan bij ons artiestenbureau! Alle informatie over het huren van John West kunt u vinden op deze website. Heeft u nog vragen over het inhuren van John West dan mag u ons altijd mailen op info@dutchevent.nl.

 

Vanaf jongs af aan was muziek een belangrijk deel uit het leven van John West, hij is altijd al gek geweest op de verschillende stijlen muziek. Met zijn 14e is John West aan de slag gegaan als DJ, tot hij op zijn 18e verjaardag besloot de microfoon te pakken en te gaan zingen. Naar aanleiding van dit heeft hij met zijn vriend en collega Mike Peterson zijn eerste single “Weet wat je begint” opgenomen.

 

Na diverse singles te hebben uitgebracht in het Nederpop genre wilde John West in 2010 een keer een feest liedje uitbrengen. In samenwerking met Manfred Jongenelis is dit “Jouw Blik Jouw Stem” geworden. Dit nummer haalt het tot op de dag van vandaag nog in de hitlijsten. In 2012 kreeg John West de ontzettend gave kans om mee te zingen met “Toppers in Concert”, het grootste meezingfeest van het jaar. Na vele nieuwe singles en albums is John West ondertussen erg populair onder het Nederlandse volk, hij treedt op door het hele land en doet dit met veel plezier!

 

John west heeft met veel artiesten samengewerkt waaronder Lange Frans en Wolter Kroes. In November 2012 bracht hij zijn debuutalbum als uit met als titel “Jouw Blik” en op 14 Februari 2014 bracht hij het vervolg album “Jouw Stem” uit. Ook verscheen er in November 2014 een Maxi single getiteld “Even terug in de tijd”. Met een combinatie van Volks, Disco & Gipsy heeft John West 5 nummers uitgebracht, deze nummers werden goed ontvangen onder het uitgaanspubliek en zorgen voor een volle dansvloer. Met als toppunt een duet met Lange Frans, dat binnen een jaar de 2 Miljoen views op youtube haalde.

 

Begin 2015 deed hij mee aan het door SBS6 uitgezonden Tv Programma “Bloed Zweet & Tranen” waar hij het uiteindelijk tot de finale schopte. Daarna is hij begonnen met zijn 3e debuutalbum die hij in februari 2016 presenteerde. Met wederom een duet met Lange Frans, een duet met Wolter Kroes en een terug blik op “Bloed, Zweet & Tranen” is dit weer een heerlijk gevarieerd album die je van 1 tot 13 (het lievelingsgetal van John) kan laten lopen. Met als titel, hoe kan het ook anders: ”Jouw glimlach op je mond”.

Muziek

Video

John west boeken