Wilt u Nielson boeken? Dat kan bij ons artiestenbureau! Alle informatie over het huren van Nielson kunt u vinden op deze website. Heeft u nog vragen over het inhuren van Nielson dan mag u ons altijd mailen op info@dutchevent.nl.

 

Nielson is een geweldige artiest met een pure liefde voor muziek. Hij werd landelijk bekend als de finalist van het tv-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Hij wist verschillende stijlen te combineren, om op die manier tot een eigen stijl te komen. U kunt Nielson inhuren, indien u op zoek bent naar een uniek Nederlands talent. Beauty and the Brains Wilt u Nielson boeken vanwege zijn grote hit? Dan is de kans groot dat uw bezoek in ieder geval verlangt naar de hit Beauty and the Brains, het nummer waarmee hij zowel in de top-40, de Single top-100 en de iTunes charts terecht is gekomen. Het nummer is een ontzettend succes gebleken en daarmee een ideale aanvulling op uw evenement.

 

Radio en televisie Na zijn optreden in De Beste Singer-Songwriter van Nederland wilde diverse radio- en televisiestations Nielson boeken, waardoor hij behoorlijk aan bekendheid en populariteit heeft weten te winnen. Inmiddels heeft hij zijn eerste album uit en kunt u Nielson boeken voor een groot aantal andere nummers die hij ten gehore kan brengen.

 

Gedreven artiest boeken. Wilt u Nielson inhuren? Dan kiest u voor een gedreven artiest, die goed weet wat hij kan en wat hij wil. Hij is erg gedreven in wat hij doet. U kunt Nielson huren voor een akoestisch optreden, maar hij werkt daarnaast ook samen met een volledige band, bijvoorbeeld wanneer u een festival organiseert.

 

Muziek

Video

Nielson boeken