Wilt u de One Two Trio Kindershow boeken? Dat kan bij ons artiestenbureau! Alle informatie over het huren van de One Two Trio Kindershow kunt u vinden op deze website. Heeft u nog vragen over het inhuren van de One Two Trio Kindershow dan mag u ons altijd mailen op info@dutchevent.nl.

 

De One Two Trio Kindershow is er speciaal voor de kleintjes! Meneertje Blauw is zo trots als een pauw, meneertje Rood is de sportieve malloot en meneertje Geel is zo sloom als een kameel! Ze spelen 100%live hun eigen bekende kinderhits als ‘Sjoe Sjoe Wa’ en ‘de Hokie Pokie’.. Maar ook liedjes als ‘Ik heb een snotje in mijn neus’ en ‘Ik lust alleen maar friet’ zijn zo herkenbaar voor het jonge publiek dat ze deze direct mee kunnen zingen. U bent dus gewaarschuwd! Tussen de nummers door doen er zich allerlei dolkomische, cabareteske situaties voor, die ook bij de ouders flink op de lachspieren werken.

 

Niet voor niets is One Two Trio regelmatig te gast is bij diverse radio en t.v programma’s; D.j’s als Giel Beelen van Radio3FM en Edwin Evers van Radio 538 nodigen deze heren graag uit voor speciale gelegenheden en bombarderen het trio daarbij vaak tot huisband en vrienden van de show!Zin in 3 kwartier springen en meezingen? Bereid je dan meer vast voor….One Two Trio maakt namelijk van ieder feest een écht feest!

 

Muziek

Video

one two trio kindershow boeken