Wilt u Rogier & Co boeken? Dat kan bij ons artiestenbureau! Alle informatie over het huren van Rogier & Co kunt u vinden op deze website. Heeft u nog vragen over het inhuren van Rogier & Co dan mag u ons altijd mailen op info@dutchevent.nl.

 

Wat doe je als je bijna alles leuk vindt? Inderdaad gewoon doen, of op z’n minst maar proberen! Rogier kreeg ineens de kriebels en nam voor de gein in 2004 een plaatje op: “Ik ben wel gek, maar niet op jou!”. Deze kwam binnen op 49 in de MegaTop50 en dat bracht een doel; doorgaan totdat er een leuk album ligt. Rogier&Co; “Schatje mag ik je foto?”.

 

Voor de gein een serieus leuk album met 13 nummers, allemaal even gezellig! En natuurlijk met de enige echte originele versie van “Schatje mag ik je foto?” Inmiddels ligt er zeker 2 keer per jaar een nieuwe single op de pers en reist Rogier samen met DJ Coenio (Coen) het hele land af om te zingen. Met hits als “Schatje mag ik je foto?”, “Ik ben zo moe!”, “Bier met een rietje”, “Oh Nederland”, “Waar is de WC?”, “Nog eentje dan!” en “Is er hier een party?”” is de act Rogier&Co gegarandeerd een sfeermaker! Een half uur Rogier&Co betekent dus louter echte meezingers!

Muziek

Video

Rogier & co boeken