Wilt u This is Beethoven boeken? Dat kan bij ons artiestenbureau! Alle informatie over het huren van This is Beethoven kunt u vinden op deze website. Heeft u nog vragen over het inhuren van This is Beethoven dan mag u ons altijd mailen op info@dutchevent.nl.

 

De band Beethoven staat al 13 jaar aan de top van het nationale en internationale evenementencircuit. Een band met stijl, klasse en passie voor het vak. Onze ervaring, door de jaren heen zorgvuldig opgebouwd in alle facetten van de muziekindustrie, in combinatie met ons flexibele en trendsettende karakter maakt ons de ideale partner voor uw exclusieve evenementen.

 

Zo mochten wij onze magie al laten werken bij o.a.: Miljonairsfair, exclusieve private party’s en bijzondere bedrijfsevenementen zoals voor HEMA, Albert Heijn, VDL-Groep, 100 Jaar Sparta, Eurocommerce, Asito en NIKE. Ook buiten de landsgrenzen is Beethoven bekend. Zoals in Seoel Zuid-Korea waar we al enige jaren optreden tijdens een high class charity ball, georganiseerd vanuit de Nederlandse ambassade.

 

Onze werkwijze is uniek in Nederland en ver daarbuiten. Zowel ons onuitputtelijke repertoire, als onze spectaculaire show is ongeëvenaard. Wij werken met 5 leadzangers, elk met hun eigen stemgeluid en we besteden veel aandacht aan performance en styling. Standaard bij onze show is het gebruik van een fantastische Ledwall (in formaat aan te passen aan de locatie) en uitgebreide lichtshow.

 

Wij weten de sfeer van een feest feilloos in te schatten onderwijl natuurlijk rekening houdend met al uw wensen. Van klein tot heel groot is Beethoven Exclusive wat u zoekt voor uw evenement en dat willen we graag bewijzen. Als professionele band nemen wij ons vak en onze opdrachtgevers serieus en we nemen dan ook geen genoegen met “goed”. Het moet fantastisch, inspirerend, spraakmakend en vooruitstrevend zijn en dat is het dan ook!

Muziek

Video

this is beethoven boeken